Medlem med garanti

Mange af os har kompetencer, som vi gerne til bruge til at hjælpe andre med at vækste deres forretning - og heldigvis kan dette ofte ske gennem deltagelse i bestyrelsesarbejde.


BoardPower giver dig muligheden for at komme i vores kandidatbank for bestyrelsesmedlemmer. Konceptet er enkelt: vi binder bestyrelser og potentielle bestyrelsesmedlemmer sammen. Dette foregår ved at du bliver medlem af BoardPower Network™ og derved kan du komme i spil i forhold til de bestyrelsesposter,som vi arbejder med at besætte.


Sådan bliver du medlem:

  1. Du klikker dig ind her til højre
  2. Så snart du har betalt registererer vi dette og vender tilbage til dig med et kompetence/krav-skema, som du skal udfylde via SurveyMonkey - dette skema sikrer at vi har alle relevante kompetencemæssige oplysninger om dig - det tager ca. 15 minutter at udfylde skemaet
  3. Du skal udfylde skemaet og samtidig uploade dit seneste CV - begge dele fortæller vi dig, hvordan du skal gøre i en mail direkte til dig

Tilmeld dig

Prisen er kun DKK 179,00 / Måned

Garanti

Sådan fungerer vores garanti: Er du ikke i en periode på 6 måneder kommet i spil til en bestyrelsespost via os, så vil vi forlænge dit medlemskab med 6 måneder gratis. Det er en forudsætning for denne garanti, at du selv henvender dig til os og gør krav på garantien. Så længe du er betalende medlem kan du gøre krav på garantien.