Vil du være Bestyrelsesmedlem?

Mange af os har kompetencer, som vi gerne til bruge til at hjælpe andre med at vækste deres forretning - og heldigvis kan dette ofte ske gennem deltagelse i bestyrelsesarbejde.

BoardPower giver dig muligheden for at komme i vores kandidatbank for bestyrelsesmedlemmer. Konceptet er enkelt: vi binder bestyrelser og potentielle bestyrelsesmedlemmer sammen. Dette sker ved at du bliver medlem af BoardPower Network™ og derved kommer i spil i forhold til de bestyrelsesposter, som vi arbejder med at besætte.

Ved du allerede nu, at du vil tilmelde dig, så klik her

Hvordan arbejder vi
med bestyrelsesrekruttering?

Vi har et meget stort netværk på begge sider af bordet ift bestyrelser: vores kunder er både små, store og mellemstore danske og udenlandske virksomheder. Når en organisation skal bruge et bestyrelsesmedlem eller en bestyrelsesformand, vil vi sammen med bestyrelsen udfærdige en kravspecifikation til det nye medlem. Derefter gennemgår vi BoardPower Network™ og finder de medlemmer, der matcher kravene. Har du givet os carte blanche til at præsentere dig, så gør vi det umiddelbart. Har vi aftalt du skal godkende hver enkelt præsentation for en bestyrelse, så tager vi fat i dig først.

Puslespillet

Vores fornemste opgave er, at matche bestyrelse og kandidat. Det handler om 2 ting overordnet set: Har du lige præcis de skills, der skal til og hvordan er jeres indbyrdes kemi.


Vi tjekker dine skills op imod kravene, mens kemien afgøres af et møde parterne imellem.

Medlemsskab

Når du vælger at blive medlem af BoardPower Network™ kan du komme i spil til bestyrelsesposter i ind- og udland - i store, mellemstore og i små virksomheder. Vores største målgruppe er SMV (Små- og Mellemstore virksomheder) i Danmark - dem er der sådan set også mange af i Danmark; ved sidste gennemgang fandt vi mere end 77.000 virksomheder af denne type.

Vi har også adgang til hel- og halv-offentlige bestyrelser (som fx Forsyningsselskaber) samt fonde og Private Equities.


Medlemsskab foregår via en simpel tilmeldingsproces og du kan vælge mellem flere betalingsmodeller og endda en model med garanti for at komme i spil.

Medlemsskab

Med Garanti

Med denne model bliver du medlem af BordPower Network™ og får dermed adgang til de bestyrelsesposter/-rekrutteringer, som BoardPower håndterer. Har du ikke indenfor en periode på 12 mdr. været i spil til en bestyrelsespost, kan du få de næste 6 mdr. gratis.

DKK 179,00 / Måned

Bliv medlem og få adgang til unikke bestyrelsesjob


Hvis du drømmer om at gøre en forskel i virksomheders bestyrelser, så er du kommet til det rette sted. Hos BoardPower Network™ specialiserer vi os i at matche talentfulde kandidater med ledige bestyrelsesposter. Vores eksklusive netværk er ikke blot et springbræt til dit næste bestyrelsesjob, men også en gylden mulighed for at udvide dit professionelle netværk. Med vores brede række af partnerskaber i både private og offentlige sektorer, kan du få adgang til en mangfoldighed af bestyrelsesposter, der passer til dine kompetencer og ambitioner. Så hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere, er BoardPower Network™ det perfekte sted at starte.


BoardPower Network™


Eksklusivitet: Vi er Danmarks eneste portal, der binder bestyrelser sammen med bestyrelsesmedlemmer.

Bred adgang: Få adgang til bestyrelsesposter både i ind- og udland, i små og mellemstore virksomheder samt i hel- og halv-offentlige bestyrelser.

Enkel tilmelding: Når du vælger at blive medlem af vores netværk, vil du opleve en enkel og brugervenlig tilmeldingsproces. Med flere fleksible betalingsmodeller er vores medlemskab nemt at håndtere og tilpasset forskellige behov. Vi tilbyder endda en model med garanti for at komme i spil til ledige bestyrelsesposter og hvis der stadig ikke er kommet en post til dig efter 12 måneder, får du de næste 6 måneders gratis. Dette gør det let for dig at tage det første skridt på din rejse som bestyrelsesmedlem.


Fokus på små- og mellemstore virksomheder i Danmark


Vi er særligt stolte af vores fokus på SMV-segmentet i Danmark da det er vores største målgruppe. Med over 77.000 små- og mellemstore virksomhederi Danmark, er chancerne for at finde det perfekte bestyrelsesjob utroligt høje.


BoardPower Network™ gør det nemt for dig


Vores netværk har også adgang til hel- og halv-offentlige bestyrelser, såsom Forsyningsselskaber, samt fonde og Private Equities. Og skulle du være i tvivl, tilbyder vi endda en model med garanti for at komme i spil til ledige bestyrelsesposter.


Medlemsskab og Betalingsmodeller


Udover at tilbyde en enkel tilmeldingsproces har vi også flere betalingsmodeller, der passer til forskellige behov og budgetter. Uanset om du er ny i bestyrelsesverdenen eller har en erfaren bestyrelsesprofil, vil du passe godt hos os.

Vil du vide mere om, hvordan BoardPower Network™ kan hjælpe dig med at finde det rette bestyrelsesjob? Tøv ikke med at tage kontakt til os for mere information.

Med BoardPower Network™ får du den bedste platform til at opfylde dine ambitioner om at blive bestyrelsesmedlem. Tilmeld dig nu og kom i spil til ledige bestyrelsesposter allerede i dag.

Hvis du er i tvivl og vil høre mere inden du beslutter dig, så kontakt os gerne